Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Menteşeleri Kontrol Edin: Bütün menteşelerin kem yahut gücenmiş vidalar olmadan sertca sabitlendiğinden sakıncasız olun. Bapnın reva şekilde bakımının kuruluşldığından ve yangının yoğunluğunda iyi çkırmızııştığından emniyetli olun.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen saksılamışsa hariçya, haricen kafalamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada eder değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, normal fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Bir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri acil durumlarda önlem eksiltmek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binalarda sınırlı standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın anında yangın kaçış holüne dosdoğru açılan yangın bapsından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, diğer yangın kapıları kabilinden bina güvenliği planının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının denetçi şeşna kırmızıınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini esenlayabilir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları karşı olgun iletilmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Contaları Muayene Edin: Kapının veya çerçevenin etrafındaki şineşelendiren contaları kontrol edin. Hasar izi olmadan sağ olduklarından emin olmalkaloriız.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara şayan şekilde Yangın Kapısı yerleştirilen tenha kanatlı yangın bapsı, hariçarı essah açılacak şekilde kullanılır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli temellı kriterler ayn önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page