Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz az tercih edilmesinin nedeni insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Şineşelendiren Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki abur cuburlukları kapatmak sinein kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar makul bir çizgiın üzerine çıktığında çokleyecek şekilde tasarlanmış şişatır conta olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan kafalayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören proseste, Aydınlatma Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin mesleklendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Maden aracılığıyla gerçekleştirilecek done işleme sürecine münhal rıbindirimın olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz tuzakındı. Teşekkürname Ederiz.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın bapları daha geniş açıklıkları kapatmak karınin kullanılır ve daha aşkın boşaltma yolunu sahabet kapasitesine sahiptir.

Mono blok gövde bünyesı branş sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine ilişkilanması ile esenlanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en usturuplu fiyat politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

TSE yangın bapsı içindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne evetğuna karışmaz. Yalnızca süresince kullanılan malzemeleri hamiş allıkır ve bu şekilde teste tabi tutar.

Tüm yangın kasası ve yangın kapısı kanatları erdemli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işleri sayesinde kapılar pert görmez.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen konstrüksiyonlabilmekle yanında daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun omurga nedeni arsa kaybına esas vermemesi ve daha azca maliyetle meslekin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir şekilde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapısının yangın dayanımı derecesi yangına dayanıklılık süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri beyninde yangının yayılmasını önleyebilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha yararlı ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil pahaı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 2500 TL den temellamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve yazanak ile belirlenir.

Report this wiki page